Meer resultaten voor oude bank ophalen

 
oude bank ophalen
Grofvuil Gemeente Maastricht.
Denk aan een kapotte bank, stoel of vloerbedekking. U kunt uw grof huishoudelijk afval zelf naar het milieupark brengen. U betaalt daarvoor het vastgestelde tarief zie pagina milieuparken. Tegen betaling kunt u ook uw grofvuil laten ophalen door de gemeentelijke ophaaldienst MTB.
wasmachine verkopen
Grof afval HVC.
Is uw oude bank, koelkast of schemerlamp nog wel bruikbaar, maar heeft u deze niet meer nodig? Denk dan eens aan een kringloopwinkel. Zo krijgt uw afval een nieuwe bestemming. Kringloopwinkels zijn vooral blij met spullen die heel en schoon zijn. Snel van uw grof afval af? Heeft u kapotte spullen, grof tuin afval en/of bouwafval, dan kunt u dit afval wegbrengen naar het afvalbrengstation bij u in de buurt. Als u het afval van te voren zoveel mogelijk sorteert, dan kunt u het op het afvalbrengstation sneller kwijt. Komt u op een doordeweekse dag, dan kunt u het afval sneller lossen. Bent u niet in staat uw grof afval naar het afvalbrengstation te brengen? Maak dan een afspraak voor het ophalen van uw grof afval.
ophalen oude meubels
ophaalservice Kringloopbedrijf La Poubelle I Dé kringloopwinkel van Tilburg.
Je kunt dus grote opruiming houden! Aan het ophalen van deze goederen zijn geen kosten verbonden! Maak voor het ophalen van goederen altijd een afspraak. Je kunt ons hiervoor op werkdagen telefonisch bereiken van 9.00 uur tot 18.00 uur op 013 54 39 222.
ophalen inboedel
Den Haag Grofvuil of tuinafval laten ophalen.
U zet het grofvuil niet naast ondergrondse verzamelcontainers maar op de stoep voor uw woning, zo dicht mogelijk bij de rijweg. U biedt geen bouwafval of sloopafval aan. Lees meer over het laten ophalen of wegbrengen van bouw en sloopafval. Regels grofvuil ophalen.
zinken mastgoot
Welke leverancier neemt mijn oude bankstel mee retour? Kassa.
Ik wil een nieuwe bankstel kopen en wil graag dat bij levering van dat bankstel gelijk mijn oude kapotte bankstel wordt meegenomen. Wie weet welk bedrijf deze service kan leveren? Denk hierbij aan een 3-zits bankstel van rond de 700 euro. Ik hoor het graag. 15094 5 Rapporteer. Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord. Tijd / Kwaliteit. door verwijderd 17 aug. 2009 om 1505.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. bij mijn weten niemand, er wordt geen verwijderingsbijdrage voor een bank gerekend/betaald. Maar dat moet je even navragen bij de zaak waar je de bank wilt gaan kopen, wellicht verlenen ze die service op verzoek. Misschien poging wagen op marktplaats? desnoods gratis af te halen. Anders even bellen naar de kringloopwinkel of opkoper of zoiets, dan kunnen die het ophalen.
Laat uw oude meubels gratis ophalen in Eindhoven.
Zij weten waarschijnlijk niet dat Karoesell uw oude meubels in Eindhoven gewoon gratis komt ophalen. Er is geen eenvoudigere manier om van uw oude meubels af te raken en u geeft ze een tweede of derde leven. Uw oude meubels laten ophalen en goede doelen in Eindhoven steunen.
Vind bankstel gratis ophalen in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Bank van donkerblauw leer staat nu in een tent dus een beetje stoffig maar verder prima ook een lage glazen tafel die mag ook gratis mee. Gratis bank, ophalen voor dit weekend! Zeer comfortabele bank, passen gemakkelijk 3 mensen tegelijkertijd op.
Ophalen van goederen Aktief Kringloopbedrijven.
Inwoners van de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland kunnen ons bellen voor het ophalen van overtollige huisraad. Aktief haalt de goederen gratis op. Bedrijven, campings, bungalowparken en detailhandelaren kunnen geen gebruik maken van deze service.
Grofvuil inleveren.
U kunt denken aan een bank, stoel of vloerbedekking. U kunt uw grofvuil zelf wegbrengen. Ook is het mogelijk om het op te laten halen door de gemeente. Het ophalen van grof huishoudelijk afval en grotere elektrische apparaten wordt voor de gemeente Roermond uitgevoerd door Kringloopwarenhuis Het Goed.
Groot afval scheiden of laten ophalen GAD.
Voor het ophalen van uw groot afval hebben wij onderstaande gegevens van u nodig. Wat wilt u laten ophalen? Omschrijf stuk voor stuk wat u wilt laten ophalen en hoe groot het is. Hoeveel wilt u in totaal laten ophalen?
Grof huisvuil Gemeente Tilburg.
De gemeente kan op afspraak uw grof huisvuil ophalen. Kosten: 25 euro per aanbieding van maximaal 2 m3, alléén betaling per pin. Grof huisvuil naar de milieustraat brengen is gratis. Grof huisvuil ophalen. Uw grof huisvuil op laten halen? Regels ophalen grof huisvuil.

Contacteer ons