Resultaten voor 2e hands winkel utrecht

 
2e hands winkel utrecht
Wawollie Kringloop winkels in Utrecht, Almelo en Haaksbergen Wawollie Kringloop.
3513 AB Utrecht. Woensdag t/m zaterdag.: 1000: 18.00 uur. Breng je spullen naar. van Dronkelaarplein 4. 7601 VX Almelo. Maandag t/m vrijdag: 1000: 18.00 uur. Donderdagkoopavond: tot 2000: uur. Zaterdag: 1000: 1700: uur. Kom langs tijdens openingstijden. Albert Cuyplaan 4. 7482 JA Haaksbergen. Maandag t/m zaterdag.: 900: 17.00 uur. Maandag t/m zaterdag.: 900: 17.00 uur. Klik op jouw winkel.
2dehands
SECONDSAS Tweedehands merkkledingwinkel Utrecht.
U kunt bij ons in de winkel in het centrum van Utrecht langskomen om de laatste aanwinsten te bekijken. De winkel is 5 dagen per week geopend. Ook vindt u een impressie van onze collectie op de dames of herenpagina.
2e hands meubels
Mijn favo vintage winkels in Utrecht! GlowofbeautyGlowofbeauty.
Nou, ik ben zelf dus al een tijdje niet meer bij Kaufhaus geweest, maar ik hoorde van Anna hier in de comments dus ook al dat deze winkel weg is Zo ontzettend jammer! Ik ga even op onderzoek uit om te kijken of hij toevallig verplaatst is, of terugkomt En wat leuk dat je in Utrecht woont trouwens, gefeliciteerd!
2e hands laptop kopen
6 x kringloopwinkels in Utrecht indebuurt Utrecht.
Trek hier genoeg tijd voor uit want tegen de tijd dat je alle ruimtes van de winkel hebt gezien, ben je zo een uur of twee verder. Foto: Facebook de Arm. Stichting Kringloop Centrum Utrecht de ARM Hoograven kringloopwinkels. nu gesloten 1000: 1700.:
2de hands studieboeken
Vintage Fashion tweedehands kleding winkel in Utrecht.
Wij, Patricia de Nijs-Beeker en Hanneke Verweij-van Kuik, heten je van harte welkom bij Vintage Fashion, Wagenstraat 28 een zijstraat van de Burgemeester Reigerstraat, bereikbaar met bus 8, halte Maliebaan in Utrecht. Altijd is ten minste één van ons in de winkel aanwezig om je te adviseren.
Kringloopwinkels in Utrecht.
De openingstijden, het adres, het telefoonnummer en andere contactgegevens vind je per winkel. Druk op de naam van een stad of dorp om het overzicht van de kringloopwinkels te zien in deze plaats. Amersfoort De Bilt Maarssen Nieuwegein Rhenen Utrecht Veenendaal Woerden.
Kringloopwinkels in de stad Utrecht Milieucentrum Utrecht MCU.
Koningsweg 358, Utrecht Oost alternatief tuincentrum. Kringloopwinkel De Waarde kringloopwinkel met leerplekken sociaal zwakkeren. Helling 5, Rotsoord, Utrecht Zuid. Terres des Hommes winkel Utrecht in en verkoop gebruikte goederen. Amsterdamsestraatweg 392, Utrecht Noordwest. Wawollie Kringloop Utrecht winst gaat naar dierenwelzijn.
Emmaus Utrecht Kringloop met een doel.
Emmaus in Utrecht vangt mensen uit een probleemsituatie op, met name dak en thuislozen, en biedt hen de mogelijkheid hun leven weer op te bouwen. De organisatie zamelt tweedehands spullen in, die in de verschillende kringloopwinkels in en rond Utrecht verkocht worden.
Kringloop Centrum Utrecht de ARM Welkom op de site van Kringloop Centrum Utrecht de ARM.
De nieuwe winkel aan de. Tussentijdse toets Keurmerk behaald. In verband met het behouden van ons Keurmerk hebben wij een tussentijdse toets gehad. Nationale Kringloopdag 2017. Op Zaterdag 7 oktober 2017 Was het bij Kringloop Centrum Utrecht, de ARM Nationale Kringloopdag.
Kringloopwinkels in Utrecht.
Lange Viesstraat 2e, Utrecht. Nu open tot 2000.: Kringloopwinkel De Waarde. Amsterdamsestraatweg 346, Utrecht. Nu open tot 1700.: Stichting De Arm. Oudegracht 247, Utrecht. Nu open tot 1800.: Stichting De Goede Winkel. Sint Laurensdreef 33, Utrecht. Nu open tot 1730.:
Emmaus Lombok Emmaus Utrecht.
Emmaus Lombok is gevestigd in een voormalige school in de Makassarstraat in de wijk Lombok, Utrecht West. Het is niet een gewone winkel voor hergebruikgoederen, maar een laagdrempelig dagbestedings-/ werkervaringsproject voor kansarmen. De winkel is onderdeel van het gezamenlijk met de Nachtopvang in Zelfbeheer NoiZ en de Tussenvoorziening TV opgezette project met als motto: bed, bad, brood, begeleiding en een baan.

Contacteer ons